Kycklingwok med shirataki nudlar



Och middagen är serverad! Och nu uppäten i och för sig men ändå! Kycklingwok blev kvällens middag, riktigt god om jag får säga det själv. Nudlarna vart också godkända av karln min. Så här kommer receptet!
Kycklingwok med shiratakinudlar 4 portioner
500g kyckling
400g shirataki nudlar (finns i matbutik)
1 liten zucchini
1 grön paprika
1 gul lök
1 vitlöksklyfta
1msk curry pasta
400g coconut milk Santa Maria
Salt, peppar, chilikrydda, spiskummin, curry och paprikapulver.
Börja med att skära zucchinin, paprikan och löken i små bitar. Stek kycklingen i bitar i smör. När den börjar bli genomstekt så lägg i grönsakerna. Mys runt det en stund. Krydda. Häll sedan i kokosmjölken och rör runt. I med curry pastan och vitlök. Krydda och smaka av. Häll av nudlarna i ett durkslag med vatten och lägg sedan ner dom i woken. Rör om och smaka av. Sedan är det bara att servera!
Mumsigt!