Bountys

Bakning, Dessert, LCHF / Permalink / 0
Igårkväll gjorde jag och min vän Paulina bountys! Fantastiskt goda och otroligt mättande. Smakar precis som vanliga bountys, men du slipper socker och onödiga tillsatser! Perfekta små bollar att bjuda på. Och som ni ser blev mina bountys inte så vackra då jag råkade äta lite av chokladen innan jag smälte den så dom blev inte så jämna runt om haha. Så kan det gå!
 
Bountys 24st bollar (Eller 12st avlånga)
 
1dl sötströ
50g kokosolja
200g riven kokos
1dl vispgrädde
1dl kokosmjölk
100g mörk choklad
 
Smält sukrin och kokosolja i en kastrull. Tillsätt kokosmjölk, grädde och kokos. Låt det sjuda sakta en stund under omrörning. Ställ sedan smeten in i kylen 1 timme och forma efteråt till antingen bollar eller avlånga bitar. Lägg på ett fat och frys i 1. Smält chokladen och häll över bitarna eller doppa. Ställ sedan in i frysen en stund och sen är det bara att gotta! Detta förvaras i kylen.
 
100kcal per bounty
Protein 1.3g
Kolhydrater 1.6g
Fett 9.8g
Till top