Zucchinibröd

Bakning / Permalink / 4


Hemmafrun är tillbaka i stan! Varit ute i Strömsholm med min familj och nu är jag tillbaka hemma och passade på att baka ett bröd som jag velat ett tag!
 
Zucchinibröd
2 limpor (ca 10 skivor)
 
2dl riven zucchini
4 ägg
1dl mandelmjöl
1/2dl kokosmjöl
2msk fiberhusk
1/2dl sesamfrön
1/2tsk bakpulver
Salt
 
Sätt på ugnen på 200grader.
Börja med att vispa äggen och blanda sedan i den rivna zuchininin och det torra ingredienserna. Forma degen till två limpor på en plåt och strö över lite extra sesamfrön, sedan in i ugnen i ca 20-25min. Klart!
 
Per skiva:
89kcal
Kolhydrater 1.7g
Protein 5g
Fett 6.5g
(Detta är på ett ungefär)
 
#1 - - Junitjej:

Brödet ser gott ut!

#2 - - teresa (timmis):

Vad kul att du har en blogg o att det har gått så bra för dig med lchf. Har själv precis satt igång med det o träning.saknar bröööd. Skall testa detta! Nu ska fläsket veck!

#3 - - teresa (timmis):

Vad kul att du har en blogg o att det har gått så bra för dig med lchf. Har själv precis satt igång med det o träning.saknar bröööd. Skall testa detta! Nu ska fläsket veck!

Svar: Ja gör det! Testa att låta zucchinin få torka av också i ca 30 min då den är väldigt vattnig, kände det på brödets konsistens att det kan bero på det! Kommer fler brödrecept så stay tuned! Finns också massa olika på nätet om du googlar lchf bröd :) Lchfbutiken har också en brödmix då du bara tillsätter vatten :) Lycka till!
fitbyfat.blogg.se

#4 - - Anonym:

Testade att göra detta bröd. Det blev gott men det blev två mini-mini limpor. Vad kan jag ha gjort för fel?

Till top